Directeur Bart van der Weijden veel te vroeg overleden

05.05.2017 Nieuws
Directeur Bart van der Weijden veel te vroeg overleden

Op dinsdag 25 april overleed na een kort ziekbed onze directeur Bart van der Weijden. Bart was sinds 2014 behalve directeur van Tolknet ook directeur van RTGS. Wij beoogden met de samenwerking met Tolknet een betere borging van de continuïteit van het Register. Dat is zeker gelukt op medewerkersniveau, maar Bart zelf was helaas niet gelukkig in zijn rol voor RTGS. Wij kwamen onlangs samen overeen om een andere directeur te zoeken. Gedurende het selectieproces heeft Bart met onverminderde loyaliteit de lopende werkzaamheden voortgezet om die soepel over te kunnen dragen aan zijn opvolger. Het is jammer dat hij dit zelf niet meer heeft kunnen doen. Wij zijn Bart zeer erkentelijk voor zijn inzet voor RTGS. Bart is slechts 64 jaar geworden. Hij laat een vrouw, twee kinderen en twee kleinkinderen na. Wij wensen hen alle kracht bij het dragen van hun verlies.

‹ Terug naar overzicht