De Stichting RTGS wordt bestuurd door een directeur, benoemd door de Raad van Toezicht.

Markell Gremmen is directeur/bestuurder van de stichting RTGS
Alie Larkworthy is administratief medewerkster van de stichting RTGS

MARKELL GREMMEN, DIRECTEUR

Markell Gremmen is per 1 juni 2021 gestart als directeur-bestuurder van het RTGS.

Ik ken het werkveld goed, vanwege mijn werk als tolk Nederlandse Gebarentaal en andere beleid en managementfuncties in het werkveld. Ik zie het als een taak van het Register om bij te dragen aan de kwaliteitsbewaking en -bevordering van de beroepsgroep, waarbij wensen en behoeften van de tolkgebruikers een essentiële rol spelen. Samenwerking met en tussen de vertegenwoordigers van tolkgebruikers, tolken en andere stakeholders is daarbij ontzettend belangrijk. Ik kijk er naar uit om met de verschillende partijen verder te werken aan het verder professionaliseren van het Register.

ALIE LARKWORTHY, ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Mijn naam is Alie Larkworthy.

Sinds 2014 ben ik betrokken bij het RTGS. Een register wat me aan het hart gaat. Enerzijds is het voor tolkgebruikers belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de kwaliteit van tolken, anderzijds is het voor tolken belangrijk om hun beroepskwaliteiten op peil te houden door nascholingen te volgen.  Ik heb veel contacten met tolken, aanbieders van nascholingen en organisaties in het werkveld. Geen dag is hetzelfde! Op dit moment is het RTGS bezig met een volgende stap richting Kwaliteitsregister. Veel nieuwe ontwikkelingen dus waar ik graag deel van uitmaak. Tot mails, bels of tot ziens! Groet, Alie

Lorem ipsum dolor sit amet

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

Demo content

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.