informatie

vorige volgende
foto
informatie
Nummer: 375
Registratiedatum: 3-2-2007
Naam: Duister, G.M.
Roepnaam: Gea
Tolkgroep: Schrijftolk
Specialisaties: Justitie
Ervaringsgebieden: Medisch,GGZ,Justitie,Religie,Podiumkunsten,Doofblinden,Internationaal,Teamtolken,Onderwijs,Kinderen
Regio : Groningen,Friesland,Drenthe,IJsselland [Zwolle eo],Twente,Noord- en Oost-Gelderland,Gelderland Midden,Gelderland Zuid,Utrecht,Noord-Holland Noord,Zaanstreek-Waterland,Kennemerland,Amsterdam-Amstelland,Gooi en Vechtstreek,Haaglanden,Hollands Midden [Leiden/Gouda],Rotterdam-Rijnmond,Zuid-Holland Zuid,Zeeland,Midden- en West-Brabant,Brabant Noord,Brabant Zuidoost,Flevoland
Bemiddeling mogelijk via: Tolknet: www.tolknet.nl,Triple-B: www.triple-b.nl,Tolkcontact: www.tolkcontact.nl
privegegevens
Plaats: Nijkerk
bedrijfsgegevens
Naam bedrijf: Gea Duister Schrijftolk
Plaats: Nijkerk
Mobiele telefoon: 06-21226890
E-mail: gea@schrijftolknodig.nl
Website: http://www.schrijftolknodig.nl
extra informatie
Informatie: Om U een indruk te geven tolkopdrachten die ik mocht doen: lezingen/workshops/ leden-vergadering/tekencursus/yogacursus/gesprekken ziekenhuis/arts Huwelijk/begrafenis/Kerkdiensten (Diverse geloofsgemeenten) Onderwijs (HAVO, VAVO, VWO, Universiteit, HBO, MBO) Werkvergaderingen in: maatschappelijk werk, ICT, OR, WMO. SIGV gecertificeerd gerechtstolk. Ik kan schrijftolken in het Engels. Rondleidingen dmv Velowalker. en bv Text-on-top.Maar ook online oa google hangout, teamviewer, Djanah, Streamtext/verbavoice of andere internetoplossingen.U kunt mij persoonlijk benaderen via email of mobiel. Ook kunt u mij op de site van de NSV (www.schrijftolk.org) vinden op de kaart van schrijftolken.
   
De Stichting RTGS is niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid van de gepubliceerde nascholingsgegevens, bedrijfsgegevens en extra informatie.
Terug